Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El barri de Barcelona on menys veïns s’han vacunat
  • CA

Només el 49 % dels ciutadans que viuen al Raval Sud han rebut la pauta completa de la vacuna de la Covid-19. Segons dades de la Generalitat, aquest és l’únc punt de Barcelona on els veïns no han arribat al 50% de la pauta completa, és a dir, dues dosis o una de Janssen.

La resta d’àrees de salut de Ciutat Vella registren les dades més baixes de pauta completa a la ciutat: el Gòtic (53,5 %), el Casc Antic (53,9 %), el Raval Nord (56,2 %) i la Barceloneta (59,6 %). Un altre barri que està per sota del 60 % és el Poble-sec.

Altres dades recollides per la Generalitat assenyalen percentatges de vacunació una mica més alts, com Roquetes, amb un 60,1 % de barcelonins amb pauta completa, el Besòs (60,3 %), la Guineueta (61,8 %) i el Bon Pastor (63,1), tot i que l’objectiu immediat del Govern és arribar al 80%.

La Verneda és l’àrea de salut amb més percentatge de barcelonins amb pauta completa, el 76,1 %. La segueixen les Corts-Pedralbes i l’àrea del CAP Casernes, a Sant Andreu, amb més del 75 % de població immunitzada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa