Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona té la vuitena millor pizzeria del món
  • CA

La guia internacional més influent en el món de les pizzes i referent al sector, 50 Top Pizza, ha entregat els seus premis anuals aquesta setmana a Nàpols i ha situat la barcelonina Sartoria Panatieri en el vuitè lloc del seu rànquing mundial. El negoci, que encapçalen els xefs Rafa Panatieri i Jorge Sastre, es manté un any més com el millor posicionat entre els establiments del país i dels més valorats d’Europa, però baixa de la tercera posició a la vuitena en el rànquing mundial i la segona millor d’Europa.

Aquesta pizzeria compta amb tres locals a Barcelona: un a l’Eixample, al carrer de Provença, un altre al barri de Gràcia, al carrer de l’Encarnació, i un tercer a “l’interior de l’hotel Mandarin Oriental. El jurat d’aquests guardons destaca que aquest establiment fa servir “excel·lents productes” com els embotits que fa servir per elaborar les seves pizzes. Així mateix, destaquen tres pizzes com els seus “grans clàssics”: burrata stracciatella, pesto de tomàquet i alfàbrega amb pinyons torrats. I també tenen sempre una pizza del dia elaborada a partir d’ingredients de temporada “ben seleccionats”.

Rafa Panatieri i Jorge Sastre, a la seva Sartoria Panatieri / 50 Top Pizza

La pizzeria, per la seva banda, subratlla a través de la seva pàgina web que “preparem les nostres pizzes de manera artesanal, mantenint fidelment l’autèntica tradició fent servir el forn de llenya”. Sobre l’elaboració de la massa, detalla que està elaborada amb “amb farina ecològica local molta a la pedra” i passa per un procés de fermentació de 72 hores. Sobre el preu de les pizzes, el jurat afirma que la factura és “una mica més alta que la mitjana”, però defensa que això “està més que justificat”.

La millor pizza del món es pot menjar als Estats Units

Aquest any els premis han deixat una sorpresa, i és que els Estats Units han desbancat Itàlia com el país on es pot menjar la millor pizza del món. Per fer-ho cal viatjar a Nova York i anar a Una Pizza Napoletana, del chef Anthony Mangieri. Aquest restaurant, que està situat al Lower East Side, prepara les seves pizzes amb massa mare i les cuina en un tradicional forn de llenya. Així mateix, recomana reservar amb antelació perquè la quantitat de massa que prepara és limitada i així et reserven una pizza per persona. “Quan s’acaba, no en tenim més”, deixa clar aquest establiment que ha aixecat el guardó de

Més notícies
Notícia: Demanen fins a cinc anys de presó per a dos policies espanyols per agredir un treballador d’una hamburgueseria
Comparteix
Els fets van passar el 13 d'abril de l'any 2018 i acusen els policies d'un delicte de lesions i de ser còmplice del delicte, respectivament
Notícia: Barcelona tindrà una segona línia de bus exprés de TMB, la X2
Comparteix
La nova ruta ràpida de l'empresa metropolitana substituirà la línia 165, que fa el recorregut entre la plaça d'Espanya i El Prat del Llobregat
Notícia: La cultura popular i Rosalía, protagonistes d’una Mercè “diversa”
Comparteix
L'artista de Sant Esteve Sesrovires ha fet la selecció musical del piromusical de la Mercè i l'Ajuntament oferirà 130 concerts
Notícia: El govern espanyol subvencionarà el servei de Bicing
Comparteix
Pedro Sánchez destinarà una partida de 40 milions d'euros a ajuts per als serveis de bicicletes elèctriques de tot l'Estat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa