Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona serà la seu oficial de la sortida de La Vuelta 2023
  • CA

Barcelona serà la seu oficial de la sortida de La Vuelta 2023, un dels principals esdeveniments internacionals de ciclisme, juntament amb el Tour de França i el Giro d’Itàlia. D’aquesta forma, a la capital catalana arrencarà la competició, on es disputarà íntegrament la primera etapa, que serà una contrarellotge per equips. El final de la segona etapa també es celebrarà a la ciutat. “La gala de presentació dels equips i l’espot oficial de la cursa també tindran Barcelona com a escenari”, ha detallat l’Ajuntament, a través d’un comunicat.

Malgrat que el recorregut complet de La Vuelta 2023 no es presentarà a finals d’aquest mateix any o inicis del vinent, un cop estigui completament definit, aquest dilluns s’ha oficialitzat la inauguració del certamen a la capital de Catalunya. Un anunci que ha anat a càrrec del primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, del regidor d’Esports, David Escudé, i del director general de La Vuelta, Javier Guillén.

“Avui és un gran dia pels que estimem l’esport i Barcelona”, ha celebrat Collboni, a través de les xarxes socials. “La ciutat torna a ser seu de grans esdeveniments i acollirà una de les grans proves del circuit ciclista internacional”, ha dit. “Barcelona, capital mundial de l’esport”, ha afegit.

L’últim final d’etapa de La Vuelta a Barcelona va ser el 2012, l’última contrarellotge el 1978 i l’únic inici de la competició a la ciutat va ser el 1962, ja fa 60 anys. “La presència de la prova a Barcelona suposarà un impuls molt rellevant pel que fa a la projecció internacional de la ciutat com a capital esportiva i seu de grans esdeveniments per la gran repercussió que té La Vuelta. Un impacte que es produeix no només en l’àmbit esportiu, sinó també en l’esfera econòmica i en intangibles com són la imatge o la percepció”, ha explicat el consistori, a través d’un comunicat de premsa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 24, 2022 | 14:37
    Ricard gener 24, 2022 | 14:37
    És simplement l'enèsima provocació dels castellanistes. Ja en parlarem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa