Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona recupera el Corpus a l’exterior de la Catedral
  • CA

Barcelona ha recuperat aquest diumenge el Corpus a l’exterior de la Catedral, com abans de la pandèmia. Això sí, amb aforament limitat a 850 persones i autoritzat pel Procicat, segons l’Arquebisbat. El que també s’ha adaptat és la processó, que ha estat de petit recorregut, ja que ha fet la volta a l’avinguda de la Catedral sense sortir del tancat habilitat especialment per a la missa.

Hi han participat l’Àliga, els Gegants de la Ciutat amb els Capgrossos Macers i els Gegants del Corpus, a més del clergat i la Custòdia sobre el tron del rei Martí. Tot i que no han fet la processó, també hi han estat presents altres membres del Seguici Popular. Durant l’homilia, el cardenal Joan Josep Omella ha fet referència a la pandèmia.

Persones sense entrada observen la processó des de fora del perímetre de tanques a l’Avinguda de la Catedral a Barcelona / ACN

“Veiem la llum al final del túnel gràcies a la responsabilitat de tots i a les vacunes”, ha dit, agraint la tasca de científics i sanitaris. L’any passat, a causa de la pandèmia, es va fer una desfilada a porta tancada, al claustre de la Catedral i amb una participació molt restringida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa