Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona proposa prohibir el material de joc com pilotes a les piscines d’estiu
  • CA

L’Agència de Salut Pública de Barcelona, amb presència de l’Ajuntament i la Generalitat, insisteix que cal implantar unes mesures sanitàries eficients en l’ús de les piscines durant els pròxims mesos. Ho expliquen en un document que detalla que s’han d’aplicar totes les obligacions requerides pel ministeri de Sanitat, com controlar els accessos i el distanciament físic, revisar la qualitat de l’aire i de l’aigua o realitzar desinfeccions constants a les piscines.

Segons el pla de desescalada del govern espanyol, està previst que aquests equipaments per banyar-se puguin obrir a partir de la fase 2 amb un màxim del 30% del seu aforament habitual. De fet, però, el document de l’ASPB esmenta algunes recomanacions més concretes per quan el públic hi pugui anar. Entre aquestes propostes destaca que “en piscines d’estiu hauria de prohibir-se l’ús de material auxiliar de joc que pugui ser susceptible de compartir com per exemple, pilotes”.

També es recomana que no es lloguin tovalloles, ni casquets de bany, ni ulleres de piscina. Així, en piscines de natació tancades s’hauria de demanar als usuaris que portessin ells mateixos el seu material esportiu, com xurros i tables. A més, l’agència de salut indica que el més apropiat seria que els pagaments es fessin amb target “per evitar en la mesura del possible el contacte amb monedes i bitllets”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa