Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona prepara una millora per accedir a Collserola
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona rehabilita l’accés des del barri de Torre Baró al Parc Natural de Collserola amb les obres de reurbanització del camí que creua el parc del torrent de la Font d’en Magués. En un comunicat aquest divendres, l’Ajuntament ha especificat que les obres comencen aquest estiu i acabaran a principis del pròxim any, amb una inversió de 880.000 euros.

El consistori ha explicat que el camí que es renovarà es troba actualment en un estat degradat, encara que s’utilitzi habitualment com a zona de passeig per a veïns o com a accés a alguns habitatges. El projecte de l’Ajuntament de Barcelona contempla la construcció d’un camí per als vianants de formigó d’entre 3 i 3,5 metres d’ample i una zona de pícnic amb taules, papereres i aparcaments per a bicicletes.

En el recorregut s’instal·larà vegetació d’espècies autòctones i il·luminació per a millorar la seguretat del traçat, i se substituiran els murs actuals per gaviones amb pedres que serviran també com a refugi per a insectes i espècies beneficioses per a l’ecosistema de l’entorn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa