Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona permetrà passejar per la platja al llarg del dia a partir de la setmana que ve
  • CA

Les platges de Barcelona obriran per a passejos al llarg del dia a partir de dimecres 20 de maig. Fins ara aquests espais quedaven restringits als horaris permesos per a activitats esportives i passejar, de 6 a 10 i de 20 a 23 hores. Des de la setmana que ve, però, els barcelonins podran accedir a les platges per caminar-hi entre les 6 i les 20 hores. 

Es manté la prohibició de quedar-s’hi, és a dir, no es podrà estendre la tovallola a prendre el sol o seure a la sorra, i el bany serà només per com a esport. El mateix dia que obrin les platges en un horari més ampli també s’obriran tots els parcs de la ciutat. Així, els 148 parcs de la capital catalana seran accessibles –fins ara n’hi havia 80 oberts– i en 22 d’ells l’entrada es permetrà des de les 8 hores per facilitar-hi l’activitat esportiva. 

El Park Güell serà un dels que obrirà per al veïnat i s’hi permetran passejos i activitat esportiva. Les visites culturals, en canvi, queden reservades per a “fases futures de desescalada”, segons ha detallat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. 

Dilluns 18 de maig es recuperarà també el servei de recollida de residus voluminosos a tota la ciutat. El consistori recorda que “cal respectar els dies de recollida i l’horari de baixar els mobles i trastos al carrer, de 20 a 22 hores”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa