Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona obre 18 patis escolars durant l’estiu
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona obrirà als veïns 18 patis escolars com a “espais d’ús públic i joc lliure” des d’aquest dilluns i fins al 31 de juliol. Els podrian utilitzar les famílies i joves que ho desitgin durant totes les vacances de l’estiu, ha informat el consistori en un comunicat. 

Estaran oberts els 7 dies de la setmana per oferir als veïns “una alternativa d’oci en un context segur i de proximitat”, objectiu del programa municipal Patis Escolars Oberts als Barris, en el qual s’emmarca la iniciativa. A més, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona hi organitzarà 44 activitats educatives, culturals i artístiques dirigides a nens, joves i famílies de manera gratuïta.

Les escoles que participen d’aquest programa ofereixen també fins a 44 activitats de dinamització educatives gratuïtes: artístiques, culturals, esportives i maletes pedagògiques. Una d’aquestes iniciatives, que es farà a 16 dels 18 patis oberts, és Circ a la Fresca: tallers familiars, amb entrada també lliure i en col·laboració amb l’Ateneu Popular 9 Barris.

A partir del 13 de setembre, els 70 patis escolars oberts al barri tornaran a obrir en l’horari habitual. Durant el curs 2018-2019, la xarxa ha registrat més de 215.000 usos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa