Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, al podi de les millors ciutats del món per gaudir del sexe
  • CA

Hi ha persones que coneixen Barcelona per l’arquitectura modernista d’Antoni Gaudí, altres per les seves platges i clima mediterrani i alguns per l’encant dels carrers i places de Ciutat Vella. El turisme, però, pot anar més enllà, i això ho confirma el fet que una plataforma online de productes sexuals, Bedbible, hagi fet un rànquing de les que considera que són les 18 millors ciutats del món per passar un cap de setmana sexual. Barcelona es troba en la tercera posició amb 78 punts dels 100 que es poden arribar a fer.

Els paràmetres que s’han fet servir per determinar la posició de Barcelona i la resta de ciutats en la llista són diversos, com la quantitat de balnearis (608), de sex-shops (38), hotels només per a adults (9), platges (10), parcs (82), restaurants de marisc (348), mitjana del preu de dues nits d’hotel (400 euros) i activitats romàntiques (602). Algunes de les activitats poden ser compartir un romàntic sopar al mirador del Mediterrani W, situat al costat de l’Hotel W; un passeig pel parc de la Ciutadella o comprar flors a la Rambla.

Nova York i Roma ocupen la primera i segons posició, respectivament

La guanyadora del rànquing de Bedbible és la ciutat de Nova York amb 81 punts, a la qual segueix Roma amb 79. Després de Barcelona es troben Londres i París amb 77 i 76 punts, respectivament.

Aquest rànquing no és el primer que posiciona la capital catalana com una de les més sexuals del món. Fa uns mesos, la marca de begudes alcohòliques The Bottle Club va elaborar una altra llista d’aquest tipus en la qual Barcelona ocupava el dotzè lloc, per davant d’Amsterdam, Tòquio o Ciutat de Mèxic. L’estudi va valorar el nombre de clubs de striptease, esdeveniments i activitats relacionades amb el món del sexe (la Sala Bagdad és l’únic club nocturn del país on es fan xous eròtics i pornogràfics en directe) i la quantitat d’hotels per hores, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa