Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, de les millors ciutats d’Europa per estudiar negocis
  • CA

Entre les millors. Barcelona se situa al rànquing de les millors ciutats europees per estudiar negocis. Segons una llista elaborada pel diari britànic Financial Times, IESE Business School, Esade i Eada se situen al top 25 de millors centres on cursar aquest tipus d’estudis.

En concret IESE Business School ocupa la quarta posició d’aquesta llista. És el mateix lloc que ja va ocupar l’any 2020 i només se situa per darrere de HEC Paris, London Business Scholl i Insead. Esade se situa a la posició número 14, una menys que l’any passat. Per últim, Eada es troba al final del rànquing, al número 25. De totes maneres, escala quatre llocs en només un any.

Una altra dada que deixa en bon lloc la ciutat de Barcelona és que és l’única, juntament amb París i Londres, que compta amb tres escoles entre les 25 millors opcions per estudiar negocis.

La classificació elaborada per Financial Times s’obté a partir de diferents barems que tenen en compte rànquings específics que es fan al llarg de l’any, així com l’estudi dels diferents programes que ofereixen les escoles, com poden ser un Màster en Administració d’Empreses (MBA), Màster en Direcció i Administració d’Empreses (EMBA), Open Executive Education o Custom Programmes. A més, el diari britànic Financial Times exigeix a les escoles de negocis que disposin de l’acreditació acadèmica Equis. Si no disposen d’ella, també serveix la validació emesa per l’Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Des d’IESE destaquen “la innovació, la internacionalitat i l’alta qualitat” de la seva escola, diu el director general associat d’aquest centre, Eric Weber, en declaracions a Europa Press. Des d’Esade, consideren que el seu posicionament “suposa un reconeixement a l’experiència educativa que Esade ha desenvolupat aquest any”, considera Josep Franch, el degà d’aquest centre. Jordi Díaz, degà d’Eada, ha valorat la capacitat d’adaptació de la seva escola “en un context realment complex”, fent referència a la pandèmia del coronavirus. En aquesta línia, ha assegurat que, ara, l’educació dels professionals els negocis s’ha convertit en híbrida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jeremies a desembre 06, 2021 | 19:48
    Jeremies desembre 06, 2021 | 19:48
    Menys bajanades sobre Barcelona i més lluitar per la independència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa