Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona ja ha cobrat 1,2 milions d’euros en multes per la pandèmia
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha cobrat 1,2 milions d’euros de les sancions imposades per incomplir les restriccions davant la Covid-19, segons va explicar aquest dimarts el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, en una entrevista de betevé. “Ja s’està començant a córrer la veu i és bo que corri: aquestes sancions s’han de pagar“, ha advertit Batlle, que ha assegurat que totes les multes que s’han interposat es tramitaran, també les que s’han imposat aquesta Setmana Santa a turistes.

Ha apuntat que aquestes sancions no tenen “un objectiu recaptatori”, que es poden recórrer i, encara que el perfil de persones sancionades és divers, ha celebrat que la majoria de la població està complint amb les normes.

D’altra banda, el tinent d’alcalde ha explicat que el Govern municipal es planteja avançar el servei de control de platges a aquest abril per a evitar aglomeracions: “No renunciem a fer-ho en les pròximes setmanes si veiem que hi ha una massificació excessiva” El servei de control de platges de Barcelona comença al maig, amb l’inici de la temporada de bany, de manera que durant aquesta Setmana Santa –quan s’han produït aglomeracions de gent a les platges– no n’hi ha hagut.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a abril 07, 2021 | 16:00
    Barceloní. abril 07, 2021 | 16:00
    Que no tenen objectiu recaptatori.....?. MENTIDER!!!!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa