Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona intensifica la neteja als eixos comercials per Nadal
  • CA

Barcelona posa en marxa aquesta setmana el reforç del servei de neteja i recollida de residus durant les festes de Nadal, amb un total de 138 operaris i operàries i 66 vehicles de neteja i recollida de residus.

Fins al dia de Reis el reforç se centrarà en les zones amb més afluència de persones, eixos comercials, allà on es facin activitats o fires nadalenques. Les tasques se centraran en la ecollida comercial de residus, la recollida de selectiva, especialment de la fracció de paper i cartró, el buidat de papereresEscombrat i baldeig dels carrers i places.

A més del dispositiu específic als eixos comercials i zones d’alta afluència de persones, es preveuen dos dispositius específics, tant pel dia de cap d’any com per les calvalcades de Reis. Pel que fa a cap d’any, el dispositiu es reforçarà amb 97 operaris i operàries i 34 vehicles principalment a Ciutat Vella, plaça Catalunya, Rambla i voltants, Eixample, avinguda Maria Cristina i Moll de la Marina. Pel que fa a les diferents cavalcades de Reis, el dispositiu comptarà amb 87 persones i 33 vehicles. Com cada any, a partir del 7 de gener i fins al dia 17, s’habilitaran els punts de recollida d’avets de Nadal.

Enguany, el reforç nadalenc s’emmarca en el Pla Cuidem Barcelona, un pla de manteniment integral de l’espai públic amb una inversió de 70 milions d’euros. Des de la posada en funcionament el mes d’octubre ja s’han realitzat actuacions als 350 punts previstos, el 250 més centrats en neteja i als 100 punts de manteniment integral als 10 districtes on ja s’han realitzat dues actuacions a cada punt.

El pla de manteniment integral de Barcelona preveu actuacions de reforç en neteja i manteniment en determinats punts als 10 districtes de la ciutat i s’allargarà fins al 2023. En aquesta primera fase s’ha realitzat un manteniment integral en 10 punts de cada districte de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa