Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona impulsa la construcció de 4 equipaments esportius nous
  • CA

L’Ajuntament ha anunciat que construirà nous equipaments esportius, com ara pavellons o piscines, durant els propers 3 anys. Ho fa per beneficiar la pràctica d’esports minoritaris a la ciutat. En total, s’invertirà uns 70 milions d’euros en la construcció de 4 infraestructures noves i en la reforma de cinc més que funcionen.

Un dels objectius del consistori és arribar a totes les zones de la ciutat. Segons el regidor d’esports, David Escudé, amb aquest anunci s’espera que tots els districtes comptin amb grans infraestructures esportives. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, també destaca que els nous pavellons es facin en un “contest de gran equilibri territorial” per tal de reforçar l’esport base de Barcelona.

Jaume Collboni i David Escudé durant la presentació dels nous equipaments / Ajuntament

Primera fase

Els nous centres seran el CEM Sagrera, el CEM Espronceda, el CEM La Marina i el Pavelló Municipal de les Glòries. Només dos d’ells es faran durant la primera fase del projecte, el del barri de La Sagrera i el de Sant Martí de Provençals. Les actuacions es faran durant els propers dos anys i també inclouran la reforma de del Pavelló l’Illa i el Centre Municipal de Vela. En total, aquesta primera fase costarà 35,7 milions d’euros, tot i que una part d’aquesta inversió -20 milions- la posarà la Diputació de Barcelona.

Entre les grans novetats, destaca l’aparició de dues piscines noves al nou equipament del districte de Sant Andreu. El CEM Sagrera també té previst incorporar un sostre retràctil, un solàrium i tres sales d’activitats. El CEM Espronceda, per la seva banda, disposarà d’un triple pavelló d’esports, sales de ping-pong i espais per a tir amb arc.

Segona fase

La segona fase, en què s’invertiran 35 milions d’euros més, ocuparà les reformes del CEM Artesania , el CEM Can Felipa i CEM La Verneda, i impulsarà la creació del CEM La Marina i el Pavelló Municipal de les Glòries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa