Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona balla des de casa per fer més suportable el confinament
  • CA

El confinament està deixant moltes imatges inèdites: concerts des del balcons, cassolades i aplaudiments, porcs senglars com a nous reis de la ciutat i recomanacions i consells per anar a comprar “segur”. I és que pels que no són treballadors essencials, les hores passen dins de casa i els veïns s’empesquen la manera de fer-les més suportables.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports i en col·laboració amb els Centres Esportius Municipals, ha organitzat el gran repte esportiu d’una sessió de fitnes compartida i simultània als balcons, al menjador, al saló i a qualsevol altre espai de les llars de la ciutat. L’objectiu és, precisament, oblidar-se, encara que sigui per un moment de la situació.

Tot i l’excepcionalitat pels efectes de la COVID-19, la sessió de fitnes simultània ha volgut convocar a totes les persones amants de l’esport per compartir una estona fent exercici i ballant des de casa seva. La sessió de fitnes ha tingut una coreografia creada especialment per a l’ocasió amb la cançó “Ballarem”, del grup KOERS.

Aquesta iniciativa de l’Institut Barcelona Esports s’emmarca en la campanya de promoció de l’esport ciutadà “Barcelona es mou dins de casa” per mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva dins del domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa