Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona activa el control d’aforament de les platges
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha activat per segon any el control d’aforament a les platges de la ciutat. El dispositiu, similar al que ja es va posar en marxa l’any passat, permetrà conèixer en temps real l’ocupació de cada platja i regular els accessos, a més de desplegar informadors a peu de sorra.

A partir d’aquesta mateix setmana, el servei municipal estarà format per vuit informadors, 24 controladors d’accessos i dos coordinadors distribuïts en dos torns que treballaran de dilluns a diumenge de 10.00 a 19.00. Quan sigui temporada alta, el dispositiu d’informadors s’ampliarà a 22 persones i estarà actiu fins les 20.00.

Des de l’inici de la temporada de bany, el 27 de març, es poden consultar la informació d’ocupació a través del web municipal de platges per poder triar la platja amb menys ocupació. Des de finals de març fins avui el web ha rebut 11.998 visites. L’Ajuntament recomana a tothom fer aquesta consulta abans del desplaçament a la platja.

Segons ha informat l’Ajuntament, a la platja només estarà permès fer esport a les zones habilitades sense límit horari. Les pistes de vòlei només es poden muntar a les zones senyalitzades a les platges de Sant Miquel, Somorrostro, Nova Icària i Bogatell. Tampoc es poden utilitzar les àrees esportives de cal·listènia ubicades a la platja de Sant Sebastià, l’espigó del Gas de la platja de la Barceloneta i al passeig de la platja de la Nova Mar Bella.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep Poblenou a maig 06, 2021 | 14:43
    Pep Poblenou maig 06, 2021 | 14:43
    Ok! Molt bé, es veu que ho teniu tot controlat. Per cert ,on posareu els lavabos. 20.000 persones a la platja en un fi de setmana i ni un sol lavabo. Multeu els amos de gossos per no recollir les deixalles del seu animal pero si consentiu les deixalles humanes. Cada dia fa mes fastic passetjar per el nostre litoral. També es pot posar un rotllo de paper higiènic al costat dels matolls i us estalvieu els lavabos. Per cert també ens podeu cobrar un impost per passetjar per els nostres carrers,va no disimuleu que segur que ja ho teniu en ment. Esteu fent una Barcelona a base dels impostos directes i indirectes a costa dels pocs que anem quedant a Barcelona. La ideia es gratuita.................sigh!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa