Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona acollirà una cimera per acabar amb les barreres per a persones amb discapacitat
  • CA

El 7 i 8 de novembre Barcelona acollirà la Cimera Mundial de Discapacitat, Emprenedoria, Tecnologia i Feina 2019. Les dues jornades comptaran amb ponències dividides en tres blocs, que representen les “barreres actuals que pateixen les persones amb discapacitat”: educació, feina i emprenedoria; ciència, tecnologia i investigació; cultura, esport, drets humans i ètica. 

La cimera està organitzada per la fundació Incyde de les cambres de comerç en col·laboració amb la Fundació La Caixa, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i l’Associació Arapdis. Durant els dos dies de les jornades personalitats de l’educació, ocupació i emprenedoria, ciència, tecnologia i investigació i cultura i esport promouran plans per “aconseguir la inclusió de les persones amb discapacitat”, segons els organitzadors.

Durant la presentació de la cimera, la directora del departament de Col·laboracions de la Fundació Bancària “la Caixa”, Joana Prats, va recordar la tasca de l’entitat creant llocs de feina per a 6.614 persones amb discapacitat a tot l’Estat durant el 2019. “El nostre compromís social es basa a construir una societat millor i més justa, donant més oportunitats a les persones que més ho necessiten”, va defensar Prats. 

Sobre els objectius i reptes de futur, el delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, va manifestar que “la humanitat no pot perdre el tren de la justícia social i el Consorci en vol ser una de les locomotores”. “Ja ha començat el compte enrere per fer dels objectius de desenvolupament sostenible un full de ruta de conscienciació i d’acció”, va afegir. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa