Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una baralla al Raval acaba amb un ferit greu en ple confinament
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut a primera hora d’aquesta matinada dos homes, de nacionalitat paquistanesa com a presumptes autors d’un delicte de lesions. Els agents van ser alertats per una baralla que s’havia iniciat a l’interior d’un pis entre dues persones, que finalment van acabar detingudes.

Els fets han ocorregut aquesta matinada quan una patrulla de seguretat ciutadana ha estat alertada que hi havia un home ferit en un carrer del barri del Raval. L’home ha hagut de ser traslladat a un centre mèdic amb pronòstic greu. Paral·lelament, els agents s’han desplaçat fins a un portal on hauria tingut lloc la baralla, segons les declaracions del ferit.

L’agent ha trobat allà un home també ferit que ha explicat que l’altre home l’havia agredit per accedir al seu pis i ell s’havia defensat.

Davant les declaracions contradictòries dels dos homes, els Mossos els han detingut per un delicte de lesions. Els dos homes han estat traslladats a centres hospitalaris, un dels quals amb ferides de diversa consideració i l’altre ha estat donat d’alta i traslladat a dependències policials. Passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa