Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Baralla amb un ganivet i ampolles trencades a la cua d’un menjador social
  • CA

La tensió per aconseguir menjar va acabar dijous passat en un enfrontament a ple carrer de la Font Honrada, al Poble-sec. Uns homes feien cua al davant d’un menjador social quan, de sobte, va iniciar-se una picabaralla amb dos protagonistes principals. Un exhibia una ampolla de vidre trencada com a arma i l’altre, que portava una bossa, en va acabar traient un ganivet de grans dimensions. En un vídeo difós pel diari El Caso es veu com l’home del ganivet persegueix la seva víctima i intenta clavar-li l’arma blanca diverses vegades. Segons confirmen fonts policials, però, finalment l’altre home només va rebre un tall al braç que no va necessitar punts.

El principal agressor, l’home del ganivet, va acabar detingut després d’una intervenció conjunta d’agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. Se li atribueix un delicte de lesions.

Durant el moment de la baralla, l’home que acabaria arrestat no decideix quedar-se únicament amb la seva arma blanca, sinó que arriba a buscar una ampolla de vidre a una paperera i la trenca a terra. Els treballadors de seguretat i de funcionament del menjador social l’intenten calmar sense gaire èxit. L’home, excitat, es limita a reivindicar que és “ciutadà americà”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa