Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els amos d’un dels millors bars del món n’obren un de secret a Barcelona
  • CA

El Grup Confiteria, que el 2016 va obrir la cocteleria Paradiso, que es troba amagada rere un bar d’entrepans (Bar Pastrami de Rooftip Smokehouse) inaugurarà properament una nova cocteleria amagada o ‘speakeasy’, segons avança Time Out Barcelona.

La nova cocteleria es dirà Monk i obrirà el proper mes d’octubre al carrer Abaixadors, 10, segons informa el mitjà digital. L’espai funcionarà amagat darrere d’un supermercat 24 hores. Segons ha explicat el gerent del grup, Lito Baldovinos,el nom del bar es justifica perquè “l’immoble sembla una església, és un local enorme dins d’un edifici molt antic, amb arcs i voltes de principis del segle XIX, molt màgic”.

Baldovinos pronostica que “serà molt divertit” perquè en obrir una porteta petita al fons del colmado s’accedirà al bar. L’espai es troba on hi havia el restaurant La Lluna, que va tancar durant la pandèmia. Les cocteleries de La Confiteria tenen una personalitat concreta i definida. En el cas de Monk serà “la forta relació amb l’art modern, t’hi trobaràs instal·lacions d’art immersiu molt orientades al treball de James Turrell, fins i tot als lavabos”, explica el gerent del grup. La llum hi jugarà un paper destacat, amb “reflexos, diamants, una gran barra i un bar il·luminat”.

Un dels millors bars del món

El Paradiso va aparèixer en tercer lloc a la llista dels millors bars del món el 2022, 50 World’s Best Bars i el Monk vindrà a ser el seu “germà gran”. “Considerem que és un pas més enllà del que vam fer amb el Paradiso”, apunta Baldovinos. A més a més de cocteleria, hi haurà un club am discjòquei, amb capacitat per 50 persones, i s’hi podrà ballar. Al club hi haurà una segona cocteleria amb còctels de tirador.

Els creadors de la de cocteleria diuen que l’estil del nou bar “serà molt Paradiso, molt visual però molt orientat al sabor”. El director creatiu de l’espai és Giacomo Gianotti, campió de cocteleria i director de Paradiso.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa