Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Avís meteorològic a Barcelona per la tarda-nit de diumenge
  • CA

Ja han arrencat les festes de Sants, i aquesta tarda-vespre podrien acabar passades per aigua si s’acaba complint la previsió del Meteocat. El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l’avís de perill per intensitat de pluja a Catalunya prevista per avui en fins a 16 comarques del país, entre les quals, el Barcelonès. De fet, en aquesta comarca el Meteocat allarga l’avís fins a les 00:00h, sis hores més que a la resta de comarques.

A Barcelona l’avís està actiu fins la mitjanit

I a Barcelona? Doncs el Meteocat avisa de tempestes i xàfecs intensos que poden arribar entre la tarda i la nit d’aquest diumenge. En concret, parla de probabilitat de precipitació molt alta i d’intensitat mitjana, on la temperatura no passarà dels 26 graus fins a la mitjanit.

Pel que fa a dilluns, el Meteocat dona màximes d’entre 25 i 26 graus a la ciutat, i sense cap estona de sol. Pel que fa a la precipitació, la probabilitat serà molt baixa. En total, notarem un descens d’uns 4 graus respecte a dissabte, i es preveu també una sensació de xafogor menor. Per dimarts, més hores de sol i valors una mica més alts, fins als 27 graus. En tot cas, sembla que les nits tòrrides a Barcelona comencen a afluixar.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l’avís per a 16 comarques:

el Barcelonès

el Maresme

el Vallès Occidental

el Vallès Oriental

l’Anoia

l’Alt Penedès

el Bages

el Berguedà

el Baix Penedès

el Tarragonès

el Baix Camp

el Moianès

Osona

la Selva

el Baix Llobregat

el Garraf

Prealerta InunCat

Per altra banda, a Barcelona també està activa una prealerta del Pla InunCat. Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat la prealerta del pla d’emergències Inuncat davant la previsió de pluges aquest diumenge a les comarques centrals i el litoral de Catalunya, entre la Selva i el Baix Camp.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa