Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aturen dos robatoris després d’enxampar els lladres ‘in fraganti’
  • CA

Cinc detinguts en tres dies per intentar robar a establiments comercials. És el balanç dels Mossos d’Esquadra des de diumenge fins a aquesta matinada. En aquest marge de temps la policia catalana ha evitat dos robatoris, un a un restaurant i un altre a un bar.

Els Mossos d’Esquadra han detingut la matinada d’aquest dimarts a dos homes quan presumptament intentaven robar a l’interior d’un restaurant del barri barceloní de la Barceloneta.

Els fets han succeït al voltant de les 5:00 hores, quan els Mossos van rebre l’avís de robatori a través de la central d’alarmes i van acudir, han informat a Europa Press.

Els agents van trobar in fraganti els presumptes lladres i han estat detinguts per robatori amb força i estan a l’espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores.

Diumenge a la matinada tres homes amb antecedents van ser també detinguts per presumptament intentar forçar la persiana d’un bar del districte de Sant Andreu, a l’avinguda Meridiana de Barcelona.

Els lladres sumaven entre els tres un total de 22 delictes contra el patrimoni i han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa