Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atracament violent d’un mòbil a l’Eixample
  • CA

Atracament violent d’un mòbil a l’Eixample. L’incident s’ha produït aquest dissabte al barri de l’Eixample, informa la Guàrdia Urbana. Segons les mateixes fonts, el detingut va escanyar el coll de la dona, amb l’objectiu de prendre-li el mòbil, mentre feia una trucada. Aquest cos policial informa que ha estat gràcies a la col·laboració amb les persones que eren presents al lloc dels fets per tal d’identificar al delinqüent.

Tot va passar a les 21.30 h al carrer Roger de Flor amb l’avinguda de Vilanova, a tocar de l’Ard de Triomf, informen fonts de la Guàrdia Urbana al TOT Barcelona. Els testimonis van alertar a una patrulla en aquell moment i gràcies a l’avís es va poder detenir el noi que fugia. Se l’acusa d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

A través d’una piulada a la xarxa social Twitter, han informat que ahir van “detenir una persona que havia robat amb violència el mòbil a una jove”. “El detingut va envoltar fortament amb un braç el coll de la víctima per prendre-li el mòbil mentre parlava amb ell”, han afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa