Atracament de pel·lícula de sèrie B. Aquesta tarda, al voltant de les 14.30 h, dos homes estrangers han intentat atracar l’oficina del Banc Santander situada al carrer de Calvet, entre la Via Augusta i el carrer de la Reina Victòria, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. El més anecdòtic de tot ha estat la indumentària amb la qual s’han presentat els assaltants. Un dels homes anava amb una perruca, per tal d’evitar ser reconegut per les càmeres de seguretat de l’entitat bancària. “Era molt barroer”, qualifiquen fonts policials al TOT Barcelona. Amb cabell postís o sense, l’han acabat detenint, juntament amb l’altre home que l’acompanyava en el delicte.

Mossos d’Esquadra ha rebut l’alarma a través de la centraleta i diverses dotacions policials s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Allà han pogut observar com s’estava cometent el mateix robatori en aquell precís moment. Els atracadors, a més, portaven una arma simulada i un cúter, amb l’objectiu de garantir l’èxit del robatori.

A través de xarxes socials, als agents han informat que els delinqüents han entrat al banc “intimidant i agredint la treballadora” de l’establiment. “Agents de proximitat detecten el robatori i detenen els dos lladres”, afegeixen.

De fet, quan han arribat els agents policials els atracadors ja estaven posant dins de bosses els diners que estaven sostraient d’aquella oficina del Banc Santander. A més, la Divisió Investigació Criminals (DIC) relaciona als homes detinguts amb dos fets delinqüencials més.

Les edats dels homes es desconeixen, però a hores d’ara estan retinguts en dependències policials. En concret, es troben a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Corts, on tots els detinguts de la ciutat resten a l’espera de passar a disposició judicial, com és el cas dels dos delinqüents. Una vegada hagin comparegut davant del jutge, serà aquest qui dictamini quina sanció se’ls imposa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a novembre 25, 2021 | 21:15
    Laura novembre 25, 2021 | 21:15
    Aquets dos delincuents si san detingut I van a judísi opinu que es mareixen anar a la Presor I que no surtin mal. Tambe faría que paguesin tots els desperfectes I detinguts sensa sortir.

Nou comentari

Comparteix