Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampat a punt d’atracar la mateixa farmàcia per quart cop
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va aconseguir ahir a la tarda evitar el quart atracament a la mateixa farmàcia per part d’un lladre. L’autor era el mateix que les tres vegades anteriors, segons ha explicat la policia local mitjançant un comunicat. Agents del Grup de Delinqüència Urbana de Sants-Montjuïc el van enxampar a punt d’accedir per quart cop a la mateixa farmàcia del barri del Poble-sec.

Els agents de la policia barcelonina disposaven d’informació segons la qual un home que vestia amb roba i vambes negres, un barret de llana i portava pistola havia atractat diverses farmàcies. És així que la Urbana va desplegar agents de paisà per detenir l’atracador, cosa que van aconseguir ahir a la tarda.

Va ser a pocs metres de la farmàcia que l’arrestat havia atracat tres vegades. Els agents el van reconèixer i van detectar que tenia una actitud “nerviosa i vigilant”. Tot plegat els va fer seguir-lo i observar que intentava entrar a l’establiment amb una mà a la zona abdominal, com si hi tingués algun objecte.

En sentir una sirena de la policia l’home va marxar i el van detenir. Durant l’escorcoll van trobar una pistola falsa i va quedar detingut acusat d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa