Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atac d’un grup ultra a un colmado proper al Camp Nou
  • CA

Un grup d’ultres ha atacat una botiga de conveniència a prop del Camp Nou, aquest vespre abans del partit del FC Barcelona contra el Sevilla. Han arrencat la caixa registradora, han trencat ampolles i han agredit al propietari, a més d’atemorir també a la seva dona i la filla petita.

Fonts de la Guàrdia Urbana han confirmat al TOT Barcelona que “un grup de persones ha fet destrosses” a l’establiment, que està situat al carrer Comandant Benítez. Quan els Mossos han arribat al lloc dels fets els ultres ja havien marxat, indica la policia local, però s’obriran diligències pels “danys” a la botiga. 

El periodista Albert Mercadé, que era a la zona, ha presenciat els fets i ha donat a conèixer el cas. “Un membre del grup ha arrencat la caixa, situada a l’entrada, i quan el propietari ha intentat recuperar-la s’hi ha tirat a sobre la resta del grup, que eren a la porta”, relata al TOT Barcelona. En total eren mitja dotzena.

“Han començat a pegar-li a ell i a la família, a destrossar la botiga, a tirar-los ampolles…”, lamenta. La família, possiblement procedent del subcontinent indi, s’ha espantat molt.  Tot i que la Guàrdia Urbana indica que el botiguer “no té cap lesió” de gravetat, Mercadé assegura que l’ha vist sagnar i que la dona i la filla patien un atac d’ansietat.

Més notícies
“¿Pero esto qué es?”: els problemes dels ultres per organitzar la manifestació
Notícia: “¿Pero esto qué es?”: els problemes dels ultres per organitzar la manifestació
Comparteix
Els concentrats a Montjuïc han avançat a pas de tortuga per la descoordinació dels diferents grups feixistes que hi han participat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa