Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arriba el fred a Barcelona: La temperatura baixarà en picat divendres
  • CA

Fa dies que vivim instal·lats en unes temperatures gens comunes per aquestes dates. Tot i això, ara sí, sembla que s’acosta el fred gràcies al notori descens de la temperatura que es produirà divendres. Tot plegat és possible gràcies a un front atlàntic que ha de travessar la península la nit de dijous i que portarà una massa d’aire polar amb un descens del termòmetre de 5 graus o més.

Abans, però, la temperatura encara repuntarà fins als 23 graus en algunes zones de Barcelona aquest dijous. Així, la nit d’aquest dimecres encarà serà més càlida del normal. La nova pujada, això sí, serà el preludi de 4 o 5 dies de fred a la capital catalana.

Divendres marcat pel descens de la temperatura

Divendres els termòmetres es començaran a marcar de color blau. S’esperen temperatures màximes de 17 graus al migdia i mínimes de 12 que arribaran de nit o matinada. La pluja també podria fer acte de presència, si bé les probabilitats màximes només apareixen en moments puntuals entre les 9 i les 12 de la nit.

El cap de setmana més fred de la tardor

El descens màxim i la sensació de fred arribaran més aviat pel cap de setmana, amb mínimes de 8 graus en alguns punts de la ciutat diumenge. Dissabte, la temperatura encara donarà un respir, amb màximes de 16 graus i mínimes de 10 cap a les 12 de la nit.

D’altra banda, a nit de dissabte a diumenge caldrà abrigar-se, ja que s’esperen les temperatures més fredes dels darrers dies. Les mínimes (8ºC) s’allargaran durant tota la matinada i només en els moments centrals del dia reputaran fins als 18 graus. Pel que fa al cel, ni rastre de la pluja que podria caure uns dies abans. Cel serè, amb alguns núvols al matí i sol a la tarda i vespre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa