Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arresten tres persones que esperaven 500 quilos de cocaïna procedents del Paraguai
  • CA

Agents de la Guàrdia Civil i la Direcció Adjunta de Vigilància Aduanera (DAVA) de l’Agència Tributària de Barcelona han intervingut 495 quilos de cocaïna amagats entre briquetes de fusta a un contenidor del Port. Les briquetes estan formades per estelles de fusta que s’utilitzen com a combustible. Entre ells, que estaven en un contenidor procedent del Paraguai, van localitzar 450 paquets de cocaïna amagats. 

El 22 d’abril la Guàrdia Civil i l’Agència Tributària van decomissar la droga. Dos dies després van organitzar una “entrega vigilada” de la cocaïna, cosa que els va permetre arrestar els destinataris. Aquest procediment consisteix a posar un parany als receptors de la droga per poder detenir-los .

La policia va organitzar una trobada amb els receptors de la droga, que no sospitaven que la Guàrdia Civil l’havia intervingut. Finalment, van arrestar tres persones a la Zona Franca, on s’havia planejat l’entrega, que formaven part de l’organització criminal encarregada de la importació de la cocaïna, segons la policia espanyola. 

La droga es trobava en 450 paquets d’1,1 quilos cadascun. La localització del contenidor va ser gràcies al control de “societats” amb domicili a Catalunya que tenen activitats “susceptibles” de ser utilitzades per a la importació de cocaïna. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa