Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arresten dos ultres per apallissar un independentista al metro
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han arrestat dos ultres acusats d’apallissar un independentista al metro el 17 d’octubre. Els agressors venien d’una manifestació a la plaça Artós i la víctima acabava d’assistir a una protesta independentista en rebuig a la sentència del Procés. L’agredit va patir un traumatisme crani encefàlic “fort” i li van trencar dues dents, segons la policia catalana.

La pallissa va ser en grup, ja que hi van participar quatre homes i una dona. Un dels participants es troba empresonat a Lledoners per altres agressions, segons els Mossos. L’altre detingut va ser localitzat a Cornellà i els Mossos mantenen la investigació oberta per identificar els altres tres agressors. Els dos detinguts formen part de “col·lectius d’extrema dreta i faccions radicals de seguidors d’equips de futbol”, diu la policia catalana, sense especificar-ne ni l’equip ni el grup ultra.

En aquest cas, com un dels arrestats ja estava en presó, el procediment va ser diferent. Agents dels Mossos es van dirigir a la presó de Lledoners per prendre declaració a l’agressor i perquè passés a disposició judicial.

L’operació de la policia de la Generalitat per detenir dos dels ultres ha estat en el marc de l’anomenat cas Auri. El mateix grup que va apallissar l’independentista va increpar “moments abans” una noia d’origen àrab, segons els Mossos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 07, 2020 | 16:31
    Anònim agost 07, 2020 | 16:31
    problema important de seguretat ciudadana al barri,que no al distrite,de Sarria.Crema de l'ateneu,pallisses,agresions,insults.....per gent que el 99% no son del barri. Mossos I ajuntament coneixem la problematica per les denuncies fetes. Trobaran solucio.?? Podrem pasetjar tranquils sense por, sempre que no semblis indepe o similar.???

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa