Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arrenca la prova pilot per fer vacunacions massives a la Fira de Barcelona
  • CA

El departament de Salut ha posat en marxa a la Fira de Barcelona la prova pilot del primer gran centre de vacunació massiva que hi haurà a Catalunya. Durant aquest dilluns un miler de persones d’entre 60 i 69 anys rebrà la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca. L’objectiu de la prova pilot és “provar tots els circuits” de l’espai per optimitzar la vacunació.

Aquest mateix cap de setmana –del 30 d’abril al 2 de maig– el Palau 4 del recinte de la Fira a Montjuïc entrarà en funcionament amb l’administració de 6.000 dosis de la vacuna de Pfizer. El següent cap de setmana –del 7 al 9 de maig– es tornarà a obrir el recinte per seguir vacunant i, si tot va bé, a partir de llavors les vacunacions es faran a diari.

Estrena del ‘vacunòdrom’ de la Fira de Barcelona / Salut

La consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyada de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del director general de Fira, Constantí Serrallonga, ha visitat aquest migdia l’espai, que ha posat en marxa un primer mòdul de 900 metres quadrats amb capacitat per posar fins a 20.000 vacunes setmanals. Quan funcioni a ple rendiment, la capacitat augmentarà fins a les 120.000 dosis setmanals.

Estrena del ‘vacunòdrom’ de la Fira de Barcelona / Salut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa