Argimon: “Les imatges de Gràcia m’han agradat menys que les dels festivals”

El conseller de Salut preveu un augment de contagis però espera que el ritme de baixada no es trenqui

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha expressat aquest dimarts la seva preocupació per les aglomeracions a les recents festes de Gràcia de Barcelona. “Em van agradar menys aquestes imatges que les dels festivals”, ha assegurat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio. Argimon ha augurat que les situacions que es van produir derivaran en infeccions. “Molt probablement hi haurà contagis, hi havia moltes persones pel que es veu no vacunada, amb poca mascareta i gens de distància; a part que hi ha altres elements que tampoc són bons des del punt de vista de salut pública perquè el soroll i no deixar dormir als veïns, això també afecta la salut pública”.

Argimon troba “difícil” preveure si hi haurà molts contagis com a conseqüència de les festes. “Això ho sabrem d’aquí a set o vuit dies, si en determinades franges d’edat s’incrementen els casos perquè ara estem anant a un bon ritme de descens de contagis, en número d’ingressats la davallada és més lenta i a les UCIs encara més, tot i això esperem que aquest ritme no es trenqui”.

Comentaris

  :( 24/08/2021 12:14 pm
  Tenim el jovent més fastigós de l'historia
   Doctor Strangelove 24/08/2021 1:16 pm
   I no et deixis als vells i les tietes! Doc.
   Albert 24/08/2021 1:43 pm
   fruit de pares més fastigossos encara
  Doctor Strangelove 24/08/2021 2:53 pm
  I aquí li importa el que a tu t'agrada, meló? Teniu un problema d'ordre públic, i no el sabeu solucionar. És el que dic sempre, deixa manar un independentista i t'arreglarà el món. No serviu ni per fer ganxet! Doc.
  ciutadà 24/08/2021 4:28 pm
  No us agrada, Sr. Argimont?. Doncs us foteu. A mi m'agrada moltíssim menys el Govern (?) de la Generalitat i m'haig d'aguantar.

Nou comentari