Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és l’hotel de Barcelona que ha enamorat Dulceida
  • CA

Dulceida i Alba Paul formen la parella influencer amb més seguidors del país. Les catalanes viuen juntes al barri de les Corts de Barcelona, en un pis de 164 metres quadrats perfectament decorat i amb molt d’encant. Ara bé, són moltes les ocasions especials que celebren lluny de casa. Què tenen en comú totes elles? Que acostumen a commemorar-les en un dels hotels més cars i luxosos de la ciutat comtal, el W Barcelona. Enamorades de la platja, aquest hotel de cinc estrelles els ofereix totes les comoditats… a un preu considerable. L’habitació més petita costa 230 € per nit, mentre que passar el dia a la suite presidencial pot arribar a costar 11.000 €.

Dulceida està farta de publicar fotos i més fotos des de l’habitació de la planta superior de l’W amb les vistes de tota la ciutat de fons. Per tal de no ser l’única en gaudir-les, ha optat per col·laborar amb l’establiment i publicar un sorteig que permetrà a quatre dels seus seguidors passar quatre nits a la millor suite que tenen amb tot inclòs.

https://www.instagram.com/reel/CQWe676CMHy/?utm_source=ig_web_copy_link

L’anunci ha generat un autèntic terratrèmol de reaccions, amb milers de persones volent guanyar el premi. I és que ella, a més a més, ha generat enveja amb un vídeo en el que mostra els racons més espectaculars de l’hotel.

En el fons, però, el que aquest concurs ha permès és que els fans de la influencer sàpiguen quin és el seu hotel preferit. Hi ha acudit moltíssimes vegades, tal com evidencien les desenes de fotos que ha publicat aquest últim any. De fet, el matrimoni va començar el 2021 des d’una de les seves suites.

Elles mateixes han reconegut en més d’una ocasió que és l’hotel que més els hi agrada de tota la ciutat. Això els generarà molta repercussió entre els fans, bojos per imitar tots els passos de Dulceida. Caldrà veure si la resta d’hotels barcelonins opten per fer-li la pilota perquè comenci a dormir en les seves habitacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa