Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Aquàrium neda entre taurons pel benestar afectiu dels nens amb càncer
  • CA

L’Aquàrium de Barcelona i el cantant Miki Núñez han felicitat avui les festes nadalenques en la 25 edició de la immersió solidària del centre marí.

L’entitat ha recuperat aquesta tradició només interrompuda l’any passat a causa de les restriccions provocades per la COVID-19 i ho ha fet amb qui fou representant de l’Estat a Eurovisió i exconcursant d’OT. L’artista català ha escollit l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) com a destinatària dels 5.000 euros que aporta l’entitat barcelonina. L’objectiu és contribuir a millorar el desenvolupament afectiu i educatiu d’aquests infants i adolescents i les seves famílies.

Miki Núñez, que el dia de Reis farà 26 anys, s’ha submergit dins l’Oceanari, les dimensions i capacitat del qual el fan únic a Europa, i després de nedar entre els taurons i les més de 80 espècies marines que hi habiten, ha felicitat el Nadal a totes les famílies i, molt especialment, a les dels infants que lluiten contra el càncer.

En sortir de l’aigua, el popular cantant de Terrassa ha assegurat que “és molt emocionant poder apadrinar aquesta acció que fa L’Aquàrium i més encara tenir l’oportunitat de destinar la donació a una causa que significa molt per a mi”. Miki Núñez està molt sensibilitzat amb tot el que suposa aquesta malaltia donat que n’ha viscut casos dins del seu entorn familiar. Així, ha considerat que “res ens ha d’aturar en la lluita contra aquesta malaltia. Calen recursos per a tot, per millorar la recerca, els diagnòstics, els tractaments i la qualitat de vida de les persones que la pateixen i més en l’actual situació sanitària. Per això, és tant important que entre tots sumem esforços i L’Aquàrium ha fet un pas endavant. A mi me vale i molt”.

Miki Núñez s’ha afegit a la llista de famosos que han participat en aquesta activitat solidària organitzada per L’Aquàrium de Barcelona i per la que ja han passat Leo Messi, Ona Carbonell, els Germans Roca, David Ferrer, Judit Mascó o Antonio Orozco, entre d’altres. La directora comercial de L’AquàriumLydia Toldrà, ha agraït la col·laboració del famós artista. “Per a nosaltres, és un orgull que una persona jove, amb tant talent i reconeixement, s’impliqui en la nostra causa, que en el dia a dia, té com a objectiu protegir el món marí i les seves espècies i divulgar la importància de tenir cura de tot el planeta i de tots els éssers que vivim en ell”.

El cantant Miki Núñez a l’Aquàrium

El cantant compta amb dos treballs discogràfics en el mercat, ‘Amuza’ i ‘Iceberg’, i es troba actualment en la preparació d’un tercer. Conegut pel gran públic espanyol arran del seu pas per OT l’any 2018, va ser al 2019 quan assoliria la fama internacional al representar Espanya al Festival d’Eurovisió amb la cançó ‘La venda’. Miki Núñez acaba de debutar recentment com a escriptor amb el llibre “Dime tres palabras”, una col·lecció de 36 emotius i originals relats amb un punt comú entre ells: tres paraules aleatòries que enllacen cada història i ajuden a superar les pors.

En el següent enllaç, hi ha el programa detallat amb les activitats de Nadal, les descripcions i els horaris concrets: Activitats de Nadal 2021-2022. A més, L’Aquàrium proposa experiències úniques com les diferents vivències amb els taurons o la d’Aquarista per un dia on tota la família tindrà l’oportunitat de gaudir de la companyia d’uns dels reis del mar i d’aprendre a tenir cura de la fauna marina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa