Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home apunyalat en una baralla rere la Boqueria
  • CA

Una baralla a la plaça de la Gardunya, al Raval, va acabar en apunyalament aquest dilluns al vespre. La Guàrdia Urbana va detenir poc després a un home de 37 anys com a presumpte autor dels fets, al qui s’acusarà d’un homicidi en grau de temptativa.

Cap a les 20:30 hores una patrulla de la policia local va rebre l’avís d’una baralla en aquesta plaça, situada just darrere del mercat de la Boqueria, amb una persona que hauria resultat ferida en l’enfrontament. Quan van arribar al lloc els agents van localitzar a un home de 37 anys amb ferida d’arma blanca, que va ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladat a l’hospital en estat greu.

Els agents van iniciar les investigacions a la zona per esclarir els fets i poder localitzar a l’autor, que segons els testimonis hauria fugit immediatament després de l’apunyalament. Poc després de les 21 hores una patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir al presumpte autor a l’alçada del Portal de l’Àngel, en possessió de l’arma que hauria utilitzat per atacar a la víctima.

L’enèsima baralla

Com va explicar el TOT Barcelona aquest estiu, la plaça de la Gardunya s’ha convertit en un punt negre d’inseguretat al Raval. Brutícia, pudor i baralles desesperen als veïns i comerciants de l’entorn, que reclamen més recursos socials i policials per evitar conflictes i per canalitzar la situació. La plaça es va acabar de remodelar fa 4 anys i ha estrenat noves promocions d’habitatge públic aquest 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa