Apallissen i roben a un home de 52 anys a Barcelona en una agressió homòfoba

Els fets van tenir lloc al Parc Güell la matinada de divendres a dissabte i la víctima va resultar ferida lleu

Una desena de persones van apallissar i robar a un home de 52 anys a Barcelona la matinada de divendres a dissabte cap a la una, en el marc d’una agressió que els Mossos d’Esquadra consideren homòfoba. Els fets van tenir lloc al Parc Güell en el transcurs d’un ambient festiu. Segons va relatar la víctima als Mossos l’endemà, els deu agressors el van agredir amb cops de puny i empentes i li van proferir insults homòfobs.

La víctima també va denunciar que a banda d’agredir-lo, aquesta desena de persones li van robar la cartera amb diners en metàl·lic i targetes de crèdit. Segons han explicat els Mossos la víctima va resultar ferida lleu. El cos policial té una investigació oberta per trobar els agressors.Aquesta investigació se suma a la que els Mossos tenen oberta també per una agressió homòfoba durant la revetlla de Sant Joan al districte de Gràcia de Barcelona. La parella de nois que van ser víctimes de l’agressió van sert traslladats a l’hospital per contusions.

Comentaris

  Valentí BCN 28/06/2021 7:18 pm
  Nacionalitat dels agressors?....miauuuu
  Ramon 28/06/2021 7:48 pm
  Ens remarquen sempre el possible mòbil homòfob o masclista només perquè calculen que això afavoreix el vot al tripartit. Per contra però per idèntica motivació electoralista ens amaguen sempre el possible delicte quan l'autor és del tripartit i la nacionalitat quan l'autor és immigrant.
  Vendetta 28/06/2021 7:51 pm
  Ja podeu censurar tots saben de on son, disfruteu de lo votat de aki 10 anys el colectiu lgtb no tindra a on amagarse

Nou comentari