Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apagada temporal del 010 i els tràmits virtuals l’Ajuntament

L’Ajuntament de Barcelona viurà una apagada temporal de dos dels seus serveis d’atenció a la ciutadania aquest cap de setmana. Des de les 15 hores de la tarda de dissabte fins a les 00 hores de dilluns l’Oficina Virtual de Tràmits i el telèfon gratuït 010 no funcionaran. El motiu, explica el consistori, és un “un procés de millora en les seves infraestructures tecnològiques”.

“L’adaptació de les infraestructures informàtiques municipals té com a objectiu millorar la qualitat dels serveis i prestar una millor atenció a la ciutadania”, afirma l’Ajuntament. “En concret, es veurà afectat l’accés digital a la Seu Electrònica i a l’Oficina Virtual de Tràmits. Tampoc estarà disponible el servei a través del 010 o dels quioscos d’autoservei de tràmits”, afegeixen.

El que es manté operatiu, com sempre, és el telèfon d’emergències 112, que en cap cas tancarà el seu servei de forma temporal, com sí que ho faran el 010 i l’Oficina Virtual de Tràmits. També continuarà funcionant l’Oficina Multiserveis d’Atenció Ciutadana (OMAC) de Sant Miquel, que estarà oberta en el seu horari habitual de dissabte, de 08.30 hores del matí a 20.00 hores de la tarda. “A la tarda atendrà les cites programades per a gestions que es poden fer sense accedir a les aplicacions informàtiques afectades”, informa el consistori.

Què és l’Oficina Virtual?

L’Oficina Virtual és l’espai on hi ha tota la informació sobre els tràmits municipals i des d’on es pot accedir als tràmits telemàtics. A través d’aquí, tant la ciutadania, els professionals i les empreses tenen disponible un espai personal on poden consultar la informació de la seva relació amb l’Ajuntament de Barcelona, com és el cas de l’empadronament, tributs, multes, tràmits fets o en curs, etc.

Què és el telèfon 010?

El telèfon gratuit 010 és un servei d’informació municipal i general sobre equipaments, agenda d’actes i serveis en l’àmbit metropolità. És per això que, a més de Barcelona, inclou Badalona, ​​Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Montgat, Pallejà, el Papiol, el Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià del Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicent dels Horts, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa