Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts per distribuir heroïna i cocaïna al Raval
  • CA

Una operació policial al número 5 del carrer Reina Amàlia, amb agents dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional ha acabat amb dos detinguts per tràfic de drogues. Durant l’escorcoll, s’ha trobat cocaïna i heroïna, principalment, i s’ha neutralitzat el punt de venda. L’ampli dispositiu policial, a més, de rebot, ha acabat amb un altre espai de distribució de droga, han informat els Mossos. Els ocupants d’aquest segon pis, també narcotraficants, no eren l’objectiu del dispositiu. Tanmateix, la presència dels agents els ha espantat i han acabat abandonant l’immoble. 

La investigació del pis on estava preparada l’entrada es va iniciar fa tres mesos quan els policies van tenir coneixement que des d’aquest pis s’estava traficant. Un cop a l’interior, els agents han localitzat diverses substàncies estupefaents: aproximadament 13 grams d’heroïna, 12 de cocaïna i 1 de metamfetamines, ha sabut aquest diari. També han localitzat diners i utensilis per a la manipulació de les drogues.

Durant l’entrada al pis han intervingut agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) que, minuts després, han estat els primers a marxar. També hi havien participat agents de paisà de diferents cossos policials. En el lloc dels fets, finalment, s’han quedat treballant diversos agents de la policia catalana, així com urbans i membres del cos de seguretat espanyol. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa