Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alliberen dos menors obligats a prostituir-se i a pidolar per la seva pròpia família
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han alliberat dos germans de 14 i 16 anys de nacionalitat romanesa que eren obligats a prostituir-se i a pidolar pel carrer per la seva pròpia família. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, s’ha detingut tres membres de la família, entre ells la tieta i la germana gran, i tres clients. La noia de 16 anys era obligada a prostituir-se mitjançant agressions físiques i amenaces per part de la tieta i la germana, que era l’encarregada de contactar amb possibles clients. Un dels clients, de nacionalitat espanyola, va ser detingut per mantenir relacions sexuals amb la menor en diverses ocasions a canvi de diners.

Pocs dies després, la policia va detenir dos clients més i no es descarta que hi hagi més detencions, ja que segueixen les investigacions per localitzar més persones implicades, ja que han aconseguit una agenda telefònica amb molts contactes. El germà petit, de 14 anys, era obligat a treballar de sol a sol com a netejavidres al carrer i havia d’entregar tots els beneficis a la família. La Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) s’ha fet càrrec provisionalment de la custòdia dels dos germans.

El dos vivien en una barraca a Barcelona sense les mínimes condicions higièniques i no saben ni llegir ni escriure perquè no han estat escolaritzats, expliquen fonts municipals. Els tres familiars implicats estan sent investigats per un delicte de prostitució, corrupció de menors i contra els drets i deures familiars, mentre que els clients estan acusats acusat d’un delicte de prostitució i corrupció de menors per mantenir relacions sexuals amb la menor d’edat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa