Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alliberada una dona retinguda en un pis del Raval a qui obligaven a prostituir-se
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han alliberat una dona que estava segrestada en un pis del Raval i a qui els seus captors obligaven a prostituir-se, segons ha informat la policia catalana. La ràpida actuació dels agents va permetre detenir un dels homes el mateix dia i el presumpte cap de la banda al dia següent, tots dos de nacionalitat espanyola i de 48 i 28 anys, respectivament.

Tot va començar quan aquest dilluns al migdia el 112 va rebre la trucada d’una dona que assegurava estar retinguda contra la seva voluntat en un pis del barri del Raval per tres homes que l’obligaven a prostituir-se. En arribar a l’edifici, els Mossos van veure una dona que gesticulava i demanava ajuda des del balcó.

Plantació de marihuana

Els agents van pujar al pis, la dona els va explicar a través de la porta que no tenia claus i que l’home que estava amb ella no la deixava sortir. Durant l’escorcoll del pis els Mossos també van trobar dues habitacions amb 200 plantes de marihuana. Totes dues estaven preparades amb un sistema de ventilació i llum instal·lat de manera irregular i perillosa.

El mateix dilluns els agents van poder detenir el primer sospitós, a qui acusen d’un delicte de detenció il·legal, un altre d’explotació sexual i un tercer contra la salut pública. Les investigacions posteriors van permetre identificar un segon delinqüent, que a més seria el cap de la banda, i el van detenir el dia següent. Tots dos van passar a disposició judicial i estan en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa