Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alliberada a Barcelona una dona retinguda per la seva exparella
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han alliberat una dona a Barcelona que estava retinguda pel seu exmarit, un home de 31 anys, que té una ordre d’allunyament per un cas de violència de gènere, confirmen els agents al TOT Barcelona.

Els fets han ocorregut aquest dimarts a les 15 hores de la tarda, al districte de Sant Martí. La dona maltractada va activar el sistema de teleassistència per a les víctimes de violència de gènere del Ministeri d’Igualtat del govern espanyol. Aquest dispositiu connecta amb el telèfon d’emergències 112, a través del qual els Mossos d’Esquadra van poder geolocalitzar les coordenades de la presumpte víctima, presentar-se al lloc dels fets i alliberar-la de la seva exparella, que la tenia retinguda en un local.

L’home ha estat detingut, traslladat a la comissaria de les Corts i està pendent de passar a disposició judicial. Serà aleshores quan el jutge decideixi si l’acusat ingressa a presó o és alliberat.

El servei d’atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista de la Generalitat és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia. A més, el número de telèfon dels Mossos d’Esquadra 601 00 11 22 és un canal de consulta i assessorament que serveix per resoldre dubtes policials dirigit a les possibles víctimes de gènere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa