Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aldarulls i llançament de pedres contra bancs i immobiliàries a Sant Andreu
  • CA

Una persona ha estat detinguda i dos agents de policia ferits lleus en els aldarulls que ha protagonitzat aquest dimarts al vespre una trentena d’individus contra locals comercials al districte barceloní de Sant Andreu, segons publica El Periódico i han confirmat fonts properes al cas. El grup ha atacat amb pedres locals immobiliaris i de companyies energètiques i oficines bancàries al carrer Gran de Sant Andreu.

El primer acte vandàlic ha tingut lloc contra l’aparador d’una oficina de la immobiliària Tecnocasa, contra el qual el grup ha tirat totxos. Després els individus han seguit fent destrosses a diferents locals pel mateix carrer, entre ells un local d’Endesa i sucursals bancàries del BBVA i el Banc Sabadell. En un dels locals han fet una pintada en què es podia llegir ‘Desallotjaments són disturbis’.

El motiu darrere dels aldarulls seria el desallotjament de la Seka, una casa ocupada des del 2009 que porta 30 anys buida. Un ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra va custodiat dilluns el desallotjament de l’espai, molt criticat per diversos col·lectius i entitats del barri.

Els Mossos han estat alertat de la situació i hi han adreçat diverses patrulles. Els vàndals i els agents han protagonitzat enfrontaments en el marc dels quals dos policies han resultat ferits de caràcter lleu. Un dels individus ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa