Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament treballarà per identificar els agressors de l’atac homòfob de Gràcia
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona condemna l’agressió homòfoba que va tenir lloc la matinada de dissabte al districte de Gràcia. El regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha assegurat que no se cedirà “ni un pam” a l’odi i la intolerància, recull l’Agència Catalana de Notícies. Segons el regidor, el consistori ja s’ha posat en contacte amb la parella agredida i els han ofert tot el suport jurídic i psicològic que necessitin. A més, Serra ha assegurat que l’Ajuntament treballarà per poder identificar els agressors. 

El regidor ha volgut donar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania perquè “si bé es cert que en els darrers dies estem veient un increment de la visibilitat d’aquests casos, això no ens ha de fer entendre que hi ha un increment”. Segons Marc Serra, des del consistori ho atribueixen a una major consciència del col·lectiu, que fa que es denunciï més, i també a la ràpida visibilitat que donen les xarxes socials. “Una agressió a un col·lectiu com l’LGTBI és una agressió contra el model de ciutat oberta i diversa”, ha rematat Serra. 

Segons va denunciar ahir un usuari a Twitter, l’agressió va consistir en insults al crit de “maricones” i un cop de puny a la cara d’un dels membres de la parella. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa