Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament tanca una altra discoteca de Barcelona

L’Ajuntament ha tancat temporalment una altra discoteca. Tal com ha avançat La Vanguardia i ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals, en aquest cas es tracta de Carpe Diem, situada al passeig Marítim (districte de Ciutat Vella), i de moment es preveu que estigui 45 dies tancada per incomplir mesures de seguretat. Per part seva, el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha explicat a La Vanguardia que aquesta actuació s’emmarca en la campanya d’inspeccions feta a la zona i que, entre altres, va provocar el tancament temporal de les discoteques Pacha i Shoko.

“Estem fent inspeccions als locals de lleure de Ciutat Vella des de fa més de cinc anys com no se n’havien fet abans en aquesta ciutat. D’aquesta manera proporcionem seguretat a les persones que hi acudeixen. Nosaltres volem transformar el passeig Marítim de Barcelona, i sobre la taula hi ha al respecte el compromís de l’ Estat”, ha detallat Rabassa.

Tancament de la sala Aire Chicas

El passat mes de febrer també va tancar temporalment la sala Aire Chicas, coneguda com Arena i ubicada al districte de l’Eixample. La raó? Segons va comprovar la Guàrdia Urbana, va quadruplicar l’aforament permès de la sala. Des de la mateixa discoteca van assegurar a través de les xarxes socials que tancaven per un període de sis mesos per motius “completament aliens a la nostra voluntat” i com a conseqüència “d’una malintencionada gestió burocràtica per part de la propietat del local que allotja la nostra sala”. Des del grup Arena van afegir que van haver de baixar la persiana per una “ordre administrativa”, que no van tenir “opció de presentar recurs” i que se’ls va avisar amb només 48 hores.

Per par seva, l’alcaldessa Ada Colau va contestar el comunicat d’Arena a través del seu compte d’Instagram. Entre altres, va assegurar que “fa uns mesos una noia va trucar al 122 des de l’interior del local angoixada perquè hi havia moltíssima gent i que la Guàrdia Urbana va comprovar que hi havia 570 persones quan l’aforament màxim era de 150“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa