Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Així és el possible artefacte explosiu trobat a la platja de Sant Sebastià
  • CA

El possible artefacte explosiu localitzat aquest migdia a la platja de la Sant Sebastià i que ha provocat el desallotjament de la zona és allargat i, com ja s’havia anunciat, té forma de projectil. Així es pot veure en el vídeo que ha compartit la Guàrdia Civil. En ell s’aprecia com es prenen mesures a l’objecte a l’espera que arribi el vaixell de l’Armada i, si es confirma que és un projectil aeri que podria correspondre a la Guerra Civil, se’l faci explotar. Es tracta d’un artefacte antic –d’aproximadament un metre d’alçada i 80 centímetres de diàmetre–

L’objecte ha estat trobat a 25 metres a dins del mar i a 3 de profunditat, únicament. De fet, la notícia ha saltat arran del bany d’un agent fora de servei de la Guàrdia Civil fora de servei, concretament del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS). Quan s’ha sospitat que es tractava d’un element explosiu, la benèmerita juntament amb la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Portuària han col·laborat i han establert un perímetre de seguretat de 250 metres. 

La zona de la platja on està situat l’artefacte, de moment, quedarà precintada fins que no es resolgui la gestió de l’objecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa