Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aigües de Barcelona i Sant Joan de Déu s’uneixen per ajudar persones vulnerables per la crisi del coronavirus
  • CA

Aigües de Barcelona i Sant Joan de Déu han signat un conveni de col·laboració per atendre les primeres necessitats de col·lectius en situació de vulnerabilitat arran de la crisi del coronavirus. El programa, que forma part de la iniciativa solidària Les cares de la vulnerabilitat, beneficiarà 290 persones en situació d’extrema fragilitat, amb un paquet d’ajuts mensuals per cobrir les necessitats bàsiques de 100 unitats familiars de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els ajuts aniran destinats a la compra d’aliments bàsics no peribles, complements alimentaris per a infants i productes d’higiene bàsics, entre d’altres.

L’Obra Social de Sant Joan de Déu ha iniciat el programa Les cares de la vulnerabilitat per fer front a les noves realitats sorgides de la crisi de la Covid-19 en àmbits com les primeres necessitats, el benestar emocional, la construcció de la nova normalitat i la recerca biomèdica. I Aigües de Barcelona ha decidit col·laborar-hi.

El cartell de la campanya 'Les cares de la vulnerabilitat' de Sant Joan de Déu
El cartell de la campanya ‘Les cares de la vulnerabilitat’ de Sant Joan de Déu

El director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, ha assenyalat que “col·laboracions d’aquest tipus són fonamentals en moments de crisi com aquests, no només per pal·liar els efectes més immediats sinó per afrontar el futur incert que viuran totes les persones que viuen situacions de vulnerabilitat”. “Per a nosaltres, és molt important treballar al costat d’organitzacions compromeses com Aigües de Barcelona”, ha afegit.

El director general d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, ha afirmat que “és moment d’unir esforços i treballar junts”. “Per això, busquem acords que permetin millorar la qualitat de vida de les persones i posar les bases per a un futur més sostenible. Estem convençuts que només amb la col·laboració de tots els implicats aconseguirem superar aquests moments tan complexos”, ha argumentat.

El conveni té com a objectiu garantir la llar, l’alimentació i la higiene de totes aquelles persones amb pocs recursos a les quals s’atén des dels diferents centres de Sant Joan de Déu. Per aquesta raó, es treballa per subministrar productes d’alimentació, d’higiene personal i de neteja de la llar, roba, jocs i ajudes per a un habitatge digne, com ara ajuts per al pagament dels subministraments i del lloguer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa