Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una de les joves agredides amb una pedra denuncia racisme a les xarxes

Durant la matinada del passat dissabte a diumenge, un home de 50 anys va agredir dues joves quan tornaven a casa. Concretament, l’home les va sorprendre i les va colpejar amb una pedra al cap. Totes dues van acabar amb contusions i traus i la situació no va anar a més perquè una tercera persona que es trobava al lloc dels fets va ajudar-les. Aquest dijous una de les joves va denunciar a les xarxes socials que diversos usuaris estaven aprofitant el seu cas per fomentar el racisme.

La jove ha explicat en un vídeo que se li està preguntant per la nacionalitat de l’agressor, mentre deixa clar que cap nacionalitat fa a una persona més propensa de cometre delictes ni d’agredir altres persones. De fet, indica que l’agressor és de nacionalitat espanyola i que el noi que les va ajudar i va impedir que l’agressió fos a pitjor, és d’origen equatorià. “En veritat no us importa com estiguem la meva amiga i jo”, ha dit i ha afegit: “Només voleu tenir una excusa per ser racistes, i estic molt farta que persones d’extrema dreta facin servir el nostre cas per parlar de la inseguretat a Barcelona”.

La jove diu que si l’haguessin violat no la creurien

En aquest sentit, ha afegit que si, en lloc de ser agredida amb una pedra, l’haguessin violat o intentat violat, les persones que tenen actituds racistes i, suposadament, li donen suport, anirien en contra d’ella. “Si m’haguessin violat, m’estaríeu demanant proves, dient-me que no és veritat, que no em creieu…”, ha indicat.

Pocs dies després d’aquesta agressió, es va produir un altre succés important. Un menor va ser acusat de violar a una noia de 19 anys durant la matinada de dimarts, en el marc de la Castanyada. Els fets van tenir lloc a la discoteca Colors Club, situada al número 33 de la Rambla (Ciutat Vella). A l’endemà un jutjat de Barcelona va dictaminar que l’acusat hauria de passar mig any d’internament en règim tancat i que podria ser prorrogable, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Clara a novembre 05, 2022 | 13:03
  Clara novembre 05, 2022 | 13:03
  Està molt bé que ho hagi aclarit.
 2. Icona del comentari de: LlunyDeCat a novembre 05, 2022 | 15:16
  LlunyDeCat novembre 05, 2022 | 15:16
  Allò que cal aclarir és que tots aquests "d'extrema dreta" són en realitat Espanyols i no pas Catalans i el més probable és que els comentaris els fessin tots en Espanyol. I potser també l'agressor era Espanyol i no parlava pas un borrall de Català. La majoria de criminals a CAT són Espanyols i això ja començà amb l'arribada massiva que tinguerem als 60.
 3. Icona del comentari de: Ni uns ni altre a novembre 05, 2022 | 17:43
  Ni uns ni altre novembre 05, 2022 | 17:43
  Uns tiren de tòpics des de la seva ideologia, però la resposta de la noia fa el mateix des del feminisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa