Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agredeixen un turista anglès amb un martell per robar-li la motxilla
  • CA

Un turista anglès que estava de vacances a Barcelona va ser agredit aquest dilluns amb un martell a la cruïlla del carrer Aribau amb Consell de Cent, just davant de l’Axel Hotel, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han confirmat l’agressió amb un “objecte contundent”, però després de les primeres investigacions descarten que es tracti d’una agressió homòfoba.

Aquest diari ha pogut confirmar de fonts pròximes a la víctima que el motiu de la brutal agressió va ser el robatori, ja que li van sostreure la motxilla. El noi està ingressat a l’hospital amb una fractura a la mandíbula i de moment no se sap quin és l’abast de les lesions.

A les últimes hores han circulat diverses informacions que relacionaven el robatori amb una agressió homòfoba i fins i tot l’Observatori contra l’Homofòbia s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament i els Mossos per “donar tot el suport necessari” a la víctima. L’entitat s’havia posat a disposició del noi per si necessitava assessorament per denunciar el cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa