Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agbar rep la Distinció d’Honor de la Creu Roja pel seu compromís social
  • CA

El president d’Agbar, Àngel Simon, ha rebut la Distinció d’Honor de la Creu Roja pel compromís social de la companyia, a qui han reconegut la seva tasca i col·laboració amb els col·lectius més vulnerables durant la pandèmia de Covid-19. Segons la Creu Roja, aquesta distinció reconeix “l’aliança continuada i sostinguda en el temps d’Agbar amb la tasca social i humanitària de la Creu Roja, i, especialment, el seu suport als col·lectius en risc d’exclusió social durant la pandèmia de la COVID-19”.

“El compromís d’Agbar amb l’acció social i la millora de la qualitat de vida de les persones en les comunitats on opera és un pilar estratègic”, ha dit la companyia en un comunicat. “Des de l’inici de la crisi sanitària, Agbar ha reforçat les mesures per a col·lectius vulnerables, a fi de garantir el dret a l’aigua, a través de fons i tarifes bonificades. Un exemple és el Fons de Solidaritat, que ajuda a fer front a la factura de l’aigua, en el qual la Creu Roja participa en el suport i la identificació de famílies vulnerables”.

Simon ha destacat que la col·laboració publicoprivada és clau per contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia. “Les aliances com la que hem establert amb la Creu Roja han demostrat la capacitat d’impulsar projectes transformadors, atents a les necessitats de cada moment”, ha indicat. “Si unim recursos, coneixements i experiència, podem afrontar els grans reptes que tenim davant d’una manera molt més eficaç, sempre amb les persones al centre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa