Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agbar celebra la sentència del Suprem i constata que els dona la concessió fins al 2047

Aigües de Barcelona ha celebrat la sentència del Tribunal Suprem, que avala la creació de l’empresa público-privada d’abastiment d’aigua entre 2012 i 2013. L’empresa constata que la cort judicial valida la concessió de la gestió del cicle integral de l’aigua fins al 2047 i considera aquest punt i final a la polèmica política aportarà “l’estabilitat institucional i la seguretat jurídica necessàries per fer front a l’emergència climàtica”. 

[r:1]

En un comunicat, Agbar exposa que “continuarà prestant el servei d’abastament d’aigua potable, així com el del sanejament i depuració, amb les màximes garanties de continuïtat, qualitat i excel·lència com s’ha fet fins ara”. També veu “ratificats íntegrament els seus arguments”. “La sentència confirma que Agbar és l’única empresa capaç de dur a terme aquest servei a 3 milions de ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, cap altra companyia disposa de la titularitat de les infraestructures i instal·lacions imprescindibles per a desenvolupar aquest servei”, afegeix.

També dona per ratificat que la valoració dels actius aportats per Agbar a l’empresa mixta va ser correcta (476 milions d’euros) i que la companyia privada “disposa dels títols jurídics vàlids en la seva totalitat per a realitzar el subministrament domiciliari”. A més, celebra que la resolució judicial garanteix les condicions laborals i l’estabilitat dels empleats d’Aigües de Barcelona. 

Més notícies

El Suprem rectifica el TSJC i avala l’empresa mixta d’aigües contra el criteri de Colau

Notícia: El Suprem rectifica el TSJC i avala l’empresa mixta d’aigües contra el criteri de Colau
Comparteix
Els jutges estimen el recurs presentat per Agbar, que tenia el seu favor un vot particular en la resolució ara anul·lada
Notícia: El Suprem rectifica el TSJC i avala l’empresa mixta d’aigües contra el criteri de Colau - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa