Agbar celebra la sentència del Suprem i constata que els dona la concessió fins al 2047

La companyia considera que la resolució aportarà "l'estabilitat institucional i la seguretat jurídica necessàries per fer front a l'emergència climàtica"

Aigües de Barcelona ha celebrat la sentència del Tribunal Suprem, que avala la creació de l’empresa público-privada d’abastiment d’aigua entre 2012 i 2013. L’empresa constata que la cort judicial valida la concessió de la gestió del cicle integral de l’aigua fins al 2047 i considera aquest punt i final a la polèmica política aportarà “l’estabilitat institucional i la seguretat jurídica necessàries per fer front a l’emergència climàtica”. 

[r:1]

En un comunicat, Agbar exposa que “continuarà prestant el servei d’abastament d’aigua potable, així com el del sanejament i depuració, amb les màximes garanties de continuïtat, qualitat i excel·lència com s’ha fet fins ara”. També veu “ratificats íntegrament els seus arguments”. “La sentència confirma que Agbar és l’única empresa capaç de dur a terme aquest servei a 3 milions de ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, cap altra companyia disposa de la titularitat de les infraestructures i instal·lacions imprescindibles per a desenvolupar aquest servei”, afegeix.

També dona per ratificat que la valoració dels actius aportats per Agbar a l’empresa mixta va ser correcta (476 milions d’euros) i que la companyia privada “disposa dels títols jurídics vàlids en la seva totalitat per a realitzar el subministrament domiciliari”. A més, celebra que la resolució judicial garanteix les condicions laborals i l’estabilitat dels empleats d’Aigües de Barcelona. 

Més informació

Nou comentari