Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aficionats indignats amb la directiva del Barça es colen al Camp Nou
  • CA

Aquesta tarda prop d’un centenar d’aficionats del Barça indignats amb la directiva per la marxa de Leo Messis s’han concentrat a l’estadi. Quan ja portaven una bona estona de protesta, però, ha augmentat la tensió i han entrat al Camp Nou aprofitant una escletxa a una porta d’accés quan un camió sortia de l’estadi. Els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir immediatament per expulsar les infiltrats.

El periodista de Cuatro i Telecinco David Ibáñez ha captat el moment exacte de l’entrada al camp i ho ha compartit a les xarxes. Segons ha pogut saber aquest diari, però, l’eufòria dels que s’han colat a l’estadi s’ha apaivagat ràpidament. No han anat gaire lluny i els agents de la policia catalana disposats al lloc els han fet sortir sense que s’hi produís cap incident.

Avui és el segon dia de protestes al voltant del Camp Nou, després el capità del FC Barcelona, Lionel Messi, enviés un burofax a la directiva del club per notificar la seva intenció de marxar. Des de llavors, el president del club, Josep Maria Bartomeu ha estat al punt de mira de l’afició. Les protestes de dilluns, però, van produir-se sense cap assalt, ni tan sols momentani, a l’estadi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa