Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Adif renova les tanques de la via a la zona de la Mina freqüentada per drogoaddictes
  • CA

La companyia Adif ha adjudicat per 162.586 euros la renovació de 840 metres de la tanca que separa les vies del tren de les àrees urbanes entre la Mina, a Sant Adrià de Besòs, i el parc del Besòs. 

L’objectiu d’aquesta obra és eliminar els punts per on s’obren “passos viciosos” i hi ha “trànsit indegut per punts no autoritzats”. Tot i que no ho esmenta directament, la companyia es refereix a un problema molt conegut pels veïns de la Mina, que veuen com molts drogoaddictees que van a la zona a comprar i consumir heroïna sovint travessen aquestes tanques pels forats que s’han anat obrint per buscar punts on tinguin privacitat per punxarse-se. Això fa que amb relativa freqüencia es produeixin atropellaments, un greu problema de seguretat que Adif vol solventar.

Les obres duraran tres mesos durant els quals s’instal·laran tanques de 2,5 metres d’alçada, de mallat metàl·lic amb base de formigó.

La companyia recorda que la línia R1 de Rodalies que passa per la zona registra una freqüència de trens molt elevada en hores punta, inferior als deu minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa